Nosaltres

Call Vermell

1. m. Nom que rep la terra rossa a l'illa de Mallorca. És un sòl argilós, de color vermellós, sovint barrejat amb graves o macades, que es va formar a partir de l'erosió de les roques calcàries.

2. Terra granada i molt seca, de color vermell, que esmola la rella en llaurar-la (Mall.) 


Filosofía 

El Taller de Ceràmica Call Vermell va néixer l'any 1986, fruit del somni de la nostra mare, la ceramista Maria Ramis. La seva obra és un pont entre el passat i el present, inspirant-se en la ceràmica prehistòrica i antiga del Mediterrani per crear peces contemporànies que respiren la filosofia oriental, on la naturalesa i l'atzar formen part del procés.

 Avui, nosaltres, les filles,  prenem el relleu, amb la missió d’adornar taules i llars d'arreu amb vivacitat i alegria. Com a filles del Mediterrani, sentim una profunda connexió amb l'art de gaudir dels àpats compartits i d'acollir els altres a casa nostra. Creiem en la bellesa de l'artesania i en el poder de reunir-se al voltant d'una taula bellament parada.

Aquest és el nostre camí per compartir aquesta passió amb vosaltres, portant un toc de la rica herència i l'esperit artístic de Mallorca a la vostra vida quotidiana, perquè cada moment esdevingui una celebració!